Sluit jij ook een katten verzekering af?

Onze katten lopen steeds meer buiten tegenwoordig. Dat is niet eens heel gek, want hou je kat maar eens binnen. Dat valt niet mee, omdat het nu eenmaal echte jagers zijn en buiten voelen ze zich het fijnste. Als jouw kat buiten loopt kunnen zich allerlei vervelende gebeurtenissen afspelen, zoals een aanrijding of een boze buurman. Beide zijn niet goed te keuren, maar de factuur van de dierenarts zal er wel gaan komen. Een klein operatie aan een pootje komt al gauw op honderden euro’s, maar kun jij als baasje iets doen tegen de hoge kosten? Je zou kunnen overwegen een katten verzekering af te sluiten.

Waarom is een katten verzekering belangrijk?

We zouden wel kunnen zeggen dat een ongelukje in een klein hoekje zit, zeker als jouw kleine viervoeter naar buiten mag. Ze begrijpen nu eenmaal niet wat links en rechts kijken is, daarnaast passen weggebruikers zich niet altijd aan. We begrijpen dat, dat heel erg vervelend is. Juist daarom is het heel belangrijk een katten verzekering af te sluiten. Hiermee voorkom je dan wel geen ongeluk of ziekte, maar je kunt je zelf wel verzekeren tegen eventuele hoge kosten.

Voor wie is de katten verzekering?

Misschien dacht je wel dat de katten verzekering niet voor iedereen is, maar niets is minder waar. De katten verzekering is namelijk voor iedereen en ook door iedereen af te sluiten. Het grote voordeel van een katten verzekering bij https://petsecur.nl/ heb je namelijk geen lange wachttijden, zoals dat bij anderen soms wel het geval is. Na acceptatie heb jij jouw kat direct verzekerd.

Wat houdt acceptatie in?

Het is geen gekke vraag, want deze hebben we vaker gehoord. Ze werken met acceptatie, omdat ze kijken naar de leeftijd en de gezondheid van jouw kat. Stel dat jij je kat wilt gaan verzekeren terwijl het al twee gebroken poten heeft, dan kan acceptatie iets lastiger verlopen. Ook als je kat al een bepaalde leeftijd heeft is dit van toepassing. In de meeste gevallen is acceptatie geen enkel probleem. Let wel op dat, als jij ook verzekerd wilt zijn voor castratie of sterilisatie hier wel een bepaalde leeftijd aan verbonden is.

De maandelijkse premie

Misschien vraag jij je wel af of de premie heel erg duur is, maar dit kan over het algemeen heel erg meevallen. Je kunt eenvoudig een berekening maken op basis van jouw gekozen pakket, hierdoor zie je dan eenvoudig wat de maandelijkse premie jou gaat kosten. Lees gerust meer informatie op de website van petsecur.nl.

Kies jij voor een aanvullend pakket?

Als je kiest voor een aanvullend pakket, dan ben je voor een bepaald bedrag per jaar gedekt voor preventieve zorg. Dit is natuurlijk ook heel erg belangrijk bij katten, want ze kunnen nu eenmaal wormen en vlooien krijgen. Misschien twijfel je er nog over maar tel alles, maar eens op. Dan zul je zien dat het misschien wel goedkoper is, dan als jezelf alle preventieve middelen in huis moet halen. Wanneer wil jij de katten verzekering in laten gaan?

Vergelijkbare berichten