Met een lipvergroting kun je jouw perfecte lippen krijgen

Met een lipvergroting heb je per direct het resultaat. Alhoewel het in het begin misschien eerst wat gezwollen kan zijn kun je al vaak wel zien wat het resultaat zal gaan zijn. Dit is natuurlijk wel heel erg fijn voor als je gelijk al resultaat wilt zien.

Wat wil je bereiken met een lipvergroting?

Het is goed om je van tevoren te bedenken wat voor resultaat je wilt bereiken. Je kunt kiezen voor een drama look met grotere lippen die opvallen maar misschien houd je het liever rustig en wil je alleen wat meer vorm in je lippen hebben. Bespreek dit met de arts zodat je weet wat je met een lipvergroting kunt bereiken.

Laat je goed informeren over de behandeling

Waar je de behandeling laat doen is heel erg belangrijk. Laat dit niet zomaar bij de eerste de beste kliniek doen maar zoek goed uit waar je de lipvergroting laat plaatsen. Bij sarasinclinic.com ben je zeker van een gespecialiseerd arts die ervaring heeft met het zetten van een lipvergroting.

Tijdelijke of permanente fillers

Er zijn twee soorten fillers, het is goed om te weten welke twee dat zijn en je van tevoren in te lezen en te laten informeren over wat het verschil is. De ene filler is tijdelijk en de andere filler is permanent. Beide fillers hebben hun voor- en nadelen waar je goed over na moet denken alvorens je het laat plaatsen.

Wat wil je behalen met een lipvergroting?

Om verschillende redenen kun je een lipvergroting laten uitvoeren. Je kan het overwegen omdat je vindt dat je lippen niet mooi zijn en jij je daardoor onzeker voelt maar misschien ben je wel tevreden over je lippen en wil je enkel wat meer volume erbij. Om welke reden je dan ook een lipvergroting wil.,bij sarasinclinic.com ben je zeker van een professionele behandeling.

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

Tijdens de behandeling zal de arts er alles aan doen om je op je gemak te laten voelen. Een gespecialiseerd arts zal eerst beoordelen of het wel mogelijk is om een filler te plaatsen. Als dit mogelijk is dan kan de filler in hetzelfde consult plaats vinden, maar als je liever hebt dat het in een ander consult gebeurd is dit ook een optie, er wordt dan een afspraak gemaakt voor een tweede consult. Bij een tijdelijke filler zal de behandeling over het algemeen een half uur duren, bij een permanente filler zal het meestal niet langer dan anderhalf uur duren.

Voor- en nadelen van een lipvergroting

Aan iedere cosmetische behandeling zitten voor- en nadelen, dat betekent dus dat er ook voor en nadelen zitten aan een lipvergroting. Het grootste voordeel is natuurlijk dat je de lippen hebt waarvoor je zelf hebt gekozen. Een nadeel kan zijn dat de behandeling niet prettig aan kan voelen en na de behandeling klachten kan geven als in een beurs en blauw gevoel.  Gelukkig trekt dit snel weer weg waarna het gewenste resultaat te zien is.

Vergelijkbare berichten