Mondkapjes: zo maak je het beste van de verplichting

Met een dringend advies voor het dragen van mondkapjes in publieke ruimtes zie je ze steeds vaker in het straatbeeld verschijnen. Voornamelijk in de supermarkt zie je ze heel veel. Het is daarom niet zo vreemd dat specialisten steeds meer in het assortiment opnemen. Een van de specialisten waar je een mondkapje aan kunt schaffen is Safe Save. Maar hoe kun je er nou het beste van maken zolang je een mondkapje moet dragen in winkels en andere publieke ruimtes? Onderstaande informatie legt jou precies uit waar je naar kunt gaan kijken. 

De juiste pasvorm en de materialen bij mondkapjes 

Mondkapjes kunnen heel stijlvol zijn. Je kunt dus het praktische ook gaan combineren met het stijlvolle. Je moet dan wel naar verschillende zaken gaan kijken. De eerste is het model. Er zijn namelijk modellen waardoor je bril niet beslaat. Deze zijn rechthoekig. Je hebt dus niet voortdurend dat je jouw bril af moet zetten om weer wat te kunnen zien. Ook het materiaal kan een grote rol spelen. Katoen ademt bijvoorbeeld meer en je kunt het ook heter wassen. Hierdoor zorg je ervoor dat je geen besmettingen kunt veroorzaken doordat alles erin blijft hangen. Bij SAVE SAFE koop je ook mondkapjes van Neopreen! Deze zijn extra comfortabel.

De kleur aanpassen aan jouw persoonlijkheid 

Om er het beste van te maken kun je mondkapjes het beste ook in kleuren aanschaffen die bij jou passen. Of je juist voor de opvallende kleuren en prints gaat of toch liever voor een effen kleur, alles is mogelijk om stijlvol rond te gaan lopen. Je kunt het in principe vergelijken met het dragen van een sjaal, maar dan in je gezicht en met een extra bescherming voor het coronavirus. Het design is dus van belang om ook zelfverzekerd over straat te gaan. Daarom bieden specialisten ook altijd meerdere kleuren en prints aan, zodat je zelf kunt bepalen hoe je er uitziet. 

Consequent wassen voor bescherming 

De mondkapjes zijn vrijwel altijd uitwasbaar. Dit houdt in dat je ze op hoge temperaturen mee moet wassen met de gewone was, zodat alle stoffen die erin hangen na jouw bezoek aan de winkel er weer uit gaan. Hierdoor moet je dus wel zorgen dat je na ieder bezoek het mondkapje uit gaat wassen. Als je dit niet doet, dan bescherm je anderen niet meer tegen het vocht dat je uithoest. Hoewel deze dus herbruikbaar is, moet je wel consequent blijven met het gebruik ervan. 

Overgaan tot een aankoop voor jouw bescherming 

Wanneer je de mondkapjes aan gaat schaffen bij een specialist kun je dus altijd voor meerdere vormen en maten kiezen. Ook kun je er gelijk meerdere tegelijk aanschaffen. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat je zolang het coronavirus actief is toch stijlvol rond kunt gaan lopen en direct anderen kunt beschermen. Doordat het verplicht is, kun je het beste direct overgaan tot de aanschaf van een mondkapje voor jou en het gezin. Je kunt dan gewoon weer over straat en wordt ook niet in verschillende winkels en openbare plekken geweigerd worden. 

Vergelijkbare berichten