|

Voordelen van een psycholoog op afstand

We geven het niet graag toe, maar eigenlijk hebben we allemaal angst. Angst om onze baan te verliezen, angst dat anderen mensen ons niet leuk vinden, twijfel of je er wel goed genoeg uitziet. Angst zit in een klein hoekje en is erg verraderlijk. Als je hulp nodig hebt om om te gaan met angst, paniekaanvallen of een angststoornis, kan je terecht bij de psycholoog op afstand. Het is niet altijd makkelijk om te praten over je problemen. Praat met een ervaren professional door te chatten met een psycholoog die je het juiste advies kan geven.

Online hulp bij angst inschakelen

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die last hebben van angst, in lichte maar ook in hele erge gevallen. Dit is echter niet iets nieuws. Mensen hebben al eeuwen zo niet millennia lang last van angst. Dit is zelfs iets wat stamt uit de oertijd. Angst is een signaal vanuit je brein dat er gevaar op de loer ligt. Bij een angststoornis of paniekaanvallen kan dit echter extreme vormen aannemen. Veel mensen kunnen daarom wel tips en advies gebruiken hoe om te gaan met angst.

Erkend GZ-psycholoog

De psychologen die werken bij Psycholoog op afstand zijn allemaal erkend GZ psycholoog en ook geregistreerd. Hieraan kan je herkennen dat je te maken hebt met professionals. Onze online psychologen hebben bovendien ervaring met de meest uiteenlopende problemen en klachten. Soms denk je dat je er alleen voor staat maar het tegendeel is waar. Een psycholoog op afstand heeft ongetwijfeld ervaring met de klachten waar je mee te maken hebt en kan je daardoor goed ondersteunen met online hulp.

Psychologie, Vertrouwen, Professional, Psycholoog

Contact met je psycholoog op afstand

Heb je ook wel eens behoefte om met iemand te praten over je problemen? Dan is het soms handig om met iemand te praten buiten je familie en vriendenkring om. Iemand die je niet beoordeelt maar wel onafhankelijk advies kan geven. Je kan contact opnemen met de psycholoog op afstand via Skype, WhatsApp, Facetime of e-mail. Wanneer en hoe het jou uitkomt.

Vergelijkbare berichten